Talán már sokan hallottátok, hogy szombaton lesz a Föld órája nevű világméretű akció, aminek keretében több mint 1 milliárd ember este 20:30-tól 1 órára lekapcsolja az áramot, ezzel is jelezve a világ felé, hogy szeretne tenni valamit a klímaváltozás kapcsán.

Már korábban írtunk arról, hogy mennyire fontos lenne a keresztények kiemelkedő szerepe a természetvédelemben, ezért is hívjuk fel most a figyelmet erre az eseményre, és hívunk mindenkit, hogy csatlakozzon! Csupán csak 1 óra, villany nélkül, TV nélkül, számítógép nélkül, ez az igazi energiaböjt! ;) 1 órát igazán ki lehet bírni hangulatos gyertyafényben. Lehet például közben zenélni, imádkozni, Bibliát olvasni, beszélgetni a családdal, barátokkal, úgy hogy közben teszünk valamit a Földért... még ha csak egy minimális szűk órára is.

Részletek:

www.foldoraja.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdesek-valaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr21866377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása